Nu fortæller den populære ‘Vild med dans’-vært om noget han fortryder.

Vi kender ham som den altid smilende vært, der altid har en god kommentar i ærmet. Men selvom man skulle tro, at ordene altid bare flød ud af munden på ‘Vild med dans’-værten, så er dette ikke altid tilfældet. 

I en verden, hvor ordene “jeg elsker dig” flyder frit for mange, findes der stadig nogle mennesker, som sjældent sætter ord på deres følelser – også selvom det er til deres aller tætteste.

En af disse personer er ‘Vild med dans’-værten Martin Johannes Larsen, der sætter ord på sin verden af uudtalte følelser i radioprogrammet ‘1000 Regrets’, produceret af BEAM. ‘

Det skriver Ekstra Bladet.

Martin Johannes Larsen kommer fra en familie, hvor følelser sjældent blev diskuteret, og udtryk som “jeg elsker dig” ikke fandt vej til dagligdagens samtaler. “Vi siger ikke så meget, men vi ved, hvad man føler,” siger han, og giver os et glimt ind i en verden, hvor kærlighed er en underforstået aftale snarere end et udtalt løfte.

På trods af denne mangel på verbale kærlighedserklæringer, fastholder han, at hans barndom har været fantastisk, og at denne form for kommunikation ikke har påvirket hans forhold til sine forældre negativt. 

Men han lægger dog ikke skjul på, at han fortryder dybt, at han ikke har været god til at fortælle hans forældre, hvor meget de betyder for ham: “Jeg fortryder, at jeg ikke har været så god til at fortælle dem (hans forældre), hvor højt jeg elsker dem, og hvor glad jeg er for dem.”

Men selvom det er noget, som Martin Johannes Larsen fortryder, så ville han ikke ændre noget i sin opvækst, da kærligheden altid har været stor, selvom den ikke er blevet sagt højt blandt dem.