Nu fortæller Adele at hun for en stund må aflyse og trække sig.

Adele, den verdensberømte sangerinde bag hits som “Someone Like You” og “Hello”, har været nødt til at aflyse flere af sine shows i Las Vegas på grund af helbredsproblemer, hvilket har skabt stor skuffelse både for hende selv og hendes fans.

I en rørende meddelelse på Instagram forklarede Adele, at hendes stramme tidsplan har haft en alvorlig indvirkning på hendes stemme, hvilket har tvunget hende til at tage en pause. “Desværre må jeg tage en pause og sætte min Vegas-residens på pause.

Det skriver mediet Hello Magazine.

“Jeg var syg i slutningen af den sidste etape og hele vejen igennem min pause. Jeg havde ikke rigtig fået chancen for at komme mig fuldt ud før showsene genoptog, og nu er jeg syg igen, og desværre har det hele taget hårdt på min stemme,” delte hun, understregende lægens råd om at hvile sig.

Denne aflysning kommer som et hårdt slag for Adele, der tidligere har udtrykt, hvor meget hendes Las Vegas-residens har betydet for hende, især i forhold til at overvinde mentale sundhedsproblemer. I oktober 2023 beskrev hun, hvordan optrædenerne havde været livsændrende. “Denne residens, disse shows har ændret mit liv. Jeg havde desperat brug for at forelske mig i at optræde live igen, og det har jeg,” sagde Adele, hvilket antyder, at hendes tid i Las Vegas kunne være ved at nå til en ende.

Ud over problemer med stemmen har Adele også kæmpet med fysiske helbredsproblemer, herunder dårlige knæ og tilbagevendende iskias, som har plaget hende under hendes optrædener. “Er der nogen andre på min alder, der begynder at få dårlige knæ? Jeg har virkelig dårlig iskias i mit venstre ben, og min L5-disc er ikke [bandord] der længere. Den er slidt væk,” fortalte hun publikum i The Colosseum ved Caesars Palace. Adele har været åben om sine helbredsudfordringer, herunder flere diskusprolapser, men har fundet lindring gennem styrketræning af hendes kernemuskler.

Adeles ærlighed omkring hendes sundhedskampe har kun styrket båndet mellem hende og hendes fans, som har vist hende en strøm af støtte i lyset af de seneste aflysninger. “Det har gjort alt, hvad jeg troede var skræmmende, menneskeligt. Mest af alt – det har bare fået mig til at indse, hvor meget jeg virkelig nyder at være på scenen, at jeg er pokkers god til det, og at det er 100% der, jeg hører hjemme!” sagde hun, hvilket afspejler hendes urokkelige passion for liveoptrædener. Mens Adele tager sig en velfortjent pause, ser hendes fans ivrigt frem til, at hun vender tilbage til scenen i fuld form.