Flere kvinder stod i efteråret frem og beskyldte Maroon 5-sangeren for at have forsøgt at komme i kanen med dem.

Maroon 5-forsangeren, 43, og den tidligere Victoria’s Secret-model, 34, har budt deres tredje baby velkommen.

Det var et rigtig træls efterår for superstjernen Adam Levine – og ikke mindst hans bedre halvdel – sidste år.

Parret, som allerede er forældre til døtrene Gio Grace , 4, og Dusty Rose , 6, har ikke delt nogen yderligere detaljer om deres nye tilføjelse på nuværende tidspunkt.

Her stod den ene kvinde efter den anden nemlig frem og beskyldte den kære Maroon 5-sanger for at have været sin gravide hustru utro.

Beskyldninger, som den 43-årig musiker afviste, mens han dog samtidig indrømmede at have “gået over stregen” ved at skrive med den første kvinde, der stod frem og påstod at have haft en affære med ham.

Det ser dog ud til, at 2023 er startet noget bedre for Adam Levine og konen, Behati Prinsloo, som har stået ved sin mands side hele vejen igennem.

Den 34-årige Victoria Secret-model, der som bekendt var gravid, da skandalen brød ud, har nemlig nu født parrets tredje barn.

Det skriver People Magazine.

Kendisparret fandt sammen i 2012, og Adam Levine friede året efter.

De blev gift i juli 2014 og fik deres første datter, Dusty, i 2016, mens deres anden datter, Gio, kom til verden i 2018.

Adam Levine forklarer om beskyldningerne således:

“Jeg havde ikke en affære, ikke desto mindre gik jeg over stregen i en beklagelig periode i mit liv,” fortsatte han. “I visse tilfælde blev det upassende; jeg har taget fat på det og taget proaktive skridt for at afhjælpe dette med min familie. Min kone og min familie er alt, hvad jeg bekymrer mig om i denne verden. At være så naiv og dum nok til at risikere det eneste det, der virkelig betyder noget for mig, var den største fejl, jeg nogensinde kunne begå. Jeg vil aldrig begå den igen. Jeg tager det fulde ansvar. Vi vil komme igennem det. Og vi vil komme igennem det sammen.”

Det er uvist, hvad den nyeste i børneflokken skal hedde, ligesom det endnu ikke vides, hvorvidt der er tale om en dreng eller en pige.

Adam Levine og Behati Prinsloo har generelt forsøgt at holde lav profil, siden skandalen sidste år.

En skandale, der begyndte, da TikTok-brugeren Sumner Stroh delte en video på det sociale medie, hvor hun viste screenshots af beskeder mellem hende og sangeren.

Hun påstod samtidig, at Adam Levine havde manipuleret hende til at have en længereværende affære med ham.

Efterfølgende indrømmede sangeren at have skrevet med Sumner Stroh, men nægtede at have været sin kone fysisk utro.