‘Go’ Morgen Danmark’-værten kommer med en sjov afsløring.

Adam Duvå Hall er vært på ‘Go’ Morgen Danmark. Men i øjeblikket er han også aktuel i TV 2’s nye reality-satsning ‘Shaolin’.

Adam Duvå Hall er en ud af ni kendte danskere, som er taget til Sydkorea på en helt særlig rejse.

“De kommer til at opleve den over 1.000 år gamle Shaolin-kultur på tætteste hold, når de over 12 dage skal træne og leve som Shaolin-masters i Dogapsa-templet i Sydkorea. Til at guide dem gennem det intense ophold er to anerkendte og højtrangerede Shaolin-masters, som løbende vil teste de medvirkende både fysisk og mentalt. Hvad de endnu ikke ved, er, at denne rejse vil ændre deres liv, og de vil opleve sider af sig selv, der vil sætte livet i Danmark i perspektiv og få dem til at gentænke, den måde de lever på,” sådan skriver TV 2 om programmet.

I går rullede første afsnit af programmet, og her kom Adam Duvå Hall med en sjov afsløring. Han skal dele værelse med skuespiller Esben Dalgaard, og det er her, at Adam Duvå Hall kommer med den sjove afsløring.

Det skriver SE & HØR.

Han fortæller, at han har tendens til at snorke – højt. Noget som har irriteret hans hustru gevaldigt. Faktisk så meget, at hun til sidst tog en sød hævn.

“Min hustru havde engang optaget mig, og så havde hun, mens jeg sov, gjort det til min egen ringetone,” fortæller tv-værten og fortsætter:

“Så på et tidspunkt hører du bare snorkelyde et eller andet sted, og jeg var bare ”hvad fanden er det?”

De to skal dele værelse i 12 dage, under opholdet i Sydkorea.

Du kan se Shaolin på TV 2 og TV 2 Play.