Efter tre års ventetid kan Theresia og Lars endelig afholde den store fest, som de har ventet på.

‘Årgang 0’-forældrene Theresia Treschow-Kühl og Lars Ellebye har sammen børnene Rachel og David. De har dannet i mange år, og har sågar også haft sølvbryllup.

Dog er det først i år at fejringen kan finde sted.

Det var ellers i sommeren 2020, at Theresia og Lars kunne fejre milepælen, men her var det uden æresport, månedlang planlægning og anden fest.

I respekt for forsamlingsforbud og corona-restriktioner valgte parret at rejse til Norge og markere den store dag i selskab med få, gode venner.

Nu skal det dog være anderledes og der er således ikke bare én, men to fester på vej.

-Den første fest er for jyske venner på Knapp i Sønderjylland, og den anden er for nær familie og københavnske- og udenlandske venner på Aamanns på Refshaleøen. Både David og Rachel hjælper heldigvis til med planlægningen, fortæller Theresia til BILLED-BLADET.

Familien har bekendtskaber over hele verden, hvorfor mange af gæsterne skal flyves ind fra flere lande.

Vi får både gæster fra England, Norge og New Zealand. Vi glæder os, fortæller Theresia.

Inden familien tog turen til Aamanns for at godkende lokaler og menu, var de først et smut forbi Københavns Lufthavn, for her var datteren Rachel netop hjemvendt fra hele seks måneder i Spanien.

Lars og Theresia blev gift den 1. juli 1995, så når de inviterer til sølvbryllupsfest på Aamanns i København, bliver det med præcis tre års forsinkelse.