Jagten på Sofie Lindes afløser fortsætter – Én på listen melder klart ‘nej tak’

Siden Sofie Linde i starten af året meldte ud, at hendes tid som vært på det populære sangprogram ‘X Factor’ var nået til vejs ende for hende, og hun ikke ville vende tilbage som seermagnetens værtinde, har den store jagt på Lindes erstatning været på fuld skrue.

Der har været spekulationer og hvisken i krogene om, hvem der skulle fylde Lindes sko. Blandt andet har rygter om hvorvidt den tidligere værtinde Lise Rønne ville vende tilbage til det farverige studie cirkuleret, eller om den kendte TV- og radiovært Maria Fantino fra radiohitudsendelsen ‘Curlingklubben’ bliver den nye værtinde til at byde seerne velkommen fredag efter fredag.

Én som mange seere har udtrykt interesse for at se tilbage i værtsrollen, er Signe Molde som overtog for Rønne i 2013.

Signe Molde til premiere på serie AGENT. Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix

Selvom hun kun var i rollen som programmets vært i en enkelt sæson inden hun overdrog opgaven til Eva Harlou, nåede seerne og få et utroligt positivt indtryk af værtinden.

Desværre kan den 46-årige TV-vært bringe den triste nyhed til håbefulde ‘X Factor’-fans: det bliver nemlig et nej fra hendes side af.

– Det har jeg jo prøvet. Det var sjovt og spændende, men jeg tænker, der er nogen andre der skulle have lov at prøve end mig, lyder forklaringen til Her & Nu.

– Det er ikke lige sådan det, jeg har lyst til nu (…) Jeg har heller ikke fået buddet. Jeg synes, det skal være nogen andre, slutter Molde af på.