Den 48-årige filmstjerne er blevet spottet sammen med model, der er næsten 30 år yngre end ham selv.

Leonardo DiCaprio blev set ude med et friskt ansigt tirsdag aften, da han optrådte til Ebony Rileys udgivelsesfest for hendes nye EP, det siger Daily Mail.

Den 48-årige Oscar-vinder blev set siddende ved siden af ​​den 19-årige israelske model Eden Polani, mens de opsugede atmosfæren.

Tilsyneladende manglede fra begivenheden Leos nuværende kæreste Victoria Lamas, som med sine 23 år altså er 25 år yngre og næsten halvdelen af ​​hans alder.

‘The Once Upon A Time In Hollywood’-stjernen var klædt i sit almindelige afslappede ensemble, selvom han ikke maskerede sig, som han nogle gange gør ved offentlige begivenheder.

Han dækkede til med en simpel sort baseballkasket, og han rockede en cool sort bomberjakke over en ubestemmelig sort skjorte, mens han holdt sig til temaet med sorte jeans. 

Eden – som har en slående lighed med Leos nye flamme – så smart ud i et gråt nålestribet jakkesæt, som hun dæmpede ned med en simpel hvid bluse.

Hun tilføjede en tyk guldkæde om halsen for lidt ekstra gnist, og hun havde sit lange røde hår væltet ned ad skuldrene.

Instagram kendis

Den strålende rødhårede er signet til it-modeller og er også en social mediestjerne med 195.000 Instagram-følgere.  

Leo kunne ses vise et blødt smil næste Eden, da han så ud til at hygge sig ved den fyldte fest.

Det er uklart, om han stadig er sammen med Lamas, da han tilsyneladende sidst blev set offentligt med modellen tilbage i slutningen af ​​december.

Hans seneste yachtudflugter har været med andre kvinder, og for nylig nød han en drengenet ude for at se Los Angeles Lakers .

Lamas var godt på linje med sine tidligere kærester, alle på nær én, der tilsyneladende har været 25 år eller yngre, bortset fra modellen Gigi Hadid, som han var sammen med sidste år. 

Hans seneste række korte slyngninger følger hans brud i august 2022 med den model, der blev skuespillerinde Camila Morrone, som han havde været kærester med i fire år.