Hvis Jonas ikke kan beslutte sig for hvad pengene skal bruges på, så kan han bare spørge 2-årige Frida til råds

I søndags skrev Jonas Vingegaard sig ind i ikke bare Danmarks- men Tour de France-historiebøgerne.

Den 26-årige cykelstjerne kunne stille sig på toppen af podiet som årets Tour-vinder, og dermed også forsvare selv samme titel han vandt året forinden.

Men udover hæder, trofæ, champagne og utallige klapsalver, så følger der også en solid pengepræmie på 500.000 euro med i pakken.

Men forståeligt nok har rytterens ubrudte fokus ligget på etaperne, taktikkerne med holdet og naturligvis den lille familie, der var mødt op for at heppe på farmand.

Så først nu skal Jonas tage stilling til, hvad pengene skal spenderes på.

Ekstra Bladet fik en snak med hustruen Trine Marie Vingegaard Hansen, der heller ikke gav et klart svar på, hvordan der skulle slås hul på den store præmiecheck.

Men så er det godt at mor og far har den 2-årige datter Frida, der kan tage teten på, hvad de rundregnet 3.7 millioner kroner skal kastes efter.

– Det, tror jeg, at vi skal drøfte, når vi kommer hjem. Frida siger en masse is i hvert fald, fortæller den smilende mor med den unge datter på armen.

Mon ikke der lige kan findes penge til en isbåd eller to til parrets lille datter. Om hvorvidt mor og far er enige i ‘investeringen’, må tiden vise.

Indtil da må man håbe at far Jonas kan kvittere med en lækker vaffelis, når Vingegaard-familien vender tilbage til Danmark, hvor hele landet står klar til at hylde Jonas’ kraftpræstation ved årets Tour de France, ved kæmpe folkesamling på Københavns Rådhus.