“Jeg tror ikke, han ville være min type, når det kommer til at vælge kammerater.”

Når skuespillere accepterer en rolle, er det normalt, fordi de er en stor fan af manuskriptet – men det betyder ikke altid, at de kan lide den karakter, de portrætterer! 

Nogle gange skriver skuespillere på for en film, vel vidende, at de ikke er helt enige i de ting, som deres karakter siger eller gør. 

Uanset om det var fordi rollen udfordrede deres skuespillerevner, eller det bare var en god mulighed, endte disse skuespillere med at blive berømte på grund af karakterer, de virkelig ikke kunne lide.

Find ud af, hvorfor disse stjerner ikke kan lide deres mest bemærkelsesværdige karakterer…

  1. Robert Pattinson

Robert Pattinson har ikke været bleg for, hvordan han har det med ‘Twilight’-sagaen og hans karakter som Edward Cullen.

Faktisk indrømmede Robert åbent, at han sandsynligvis ville “Sindsløst hade” filmene, hvis han ikke selv var med i dem.

Hvad angår Edward, fortæller Robert, at han ser ham som en person, der udnytter magtubalancen mellem ham selv og Bella.

“Piger siger ofte, at Edward er ‘sååå perfekt’, men han er nej. Jeg kan ikke lide folk, der forsøger at udøve kontrol i et forhold, når der er en ubalance.”

“Det er meget forkert og meget mærkeligt,” sagde under en Q&A-session i 2011 med fans.

2. Blake Lively

Blake Lively spillede ‘Serena Van der Woodsen’ i super-serien ‘Gossip Girl’ i seks sæsoner, men siger, at rollen endte med at blive et ‘personligt kompromis’.

Hun forklarede, at hendes karakter gjorde nogle forfærdelige ting gennem hele showet, og at hun ville ønske, at hun kunne have sendt et “bedre budskab derude”.

“Jeg ville ikke være stolt over at være den person, der gav nogen den kokain, der fik dem til at overdosis, og derefter skød nogen og sov med en andens kæreste,” sagde Blake.

3. Jamie Dornan

Da Jamie Dornan skrev under på filmene ’50 Shades of Grey’, vidste han, at han ville portrættere en karakter, som der bestemt ikke lignede ham selv. 

Faktisk fortæller han, at han bestemt ikke engang ville være venner med en person som Christian.

“[Han er] ikke den slags fyr, jeg ville komme overens med,” fortalte Jamie til GQ Australia

“Alle mine kammerater er afslappede og hurtige til at grine – jeg kunne ikke forestille mig, at jeg sad på en pub med ham. Jeg tror ikke, han ville være min type, når det kommer til at vælge kammerater.”

4. Evangeline Lilly

Evangeline Lilly spillede Kate Austen på ‘Lost’ fra 2004 til 2010, og hun siger, at hendes karakter med tiden blev mere og mere ulidelig.

Mens hun i starten var “cool”, indrømmer Evangeline, at Kate blev “modbydelig”, og hun kunne ikke lide hendes historie.

“Jeg har altid troet, hun var ubehagelig. Jeg mener, ikke i begyndelsen. I begyndelsen var hun lidt sej, og efterhånden som showet fortsatte, følte jeg, at hun blev mere og mere forudsigelig og ubehagelig,” forklarede hun på ” The LOST Boys ” podcast. 

“Jeg følte, at min karakter gik fra at være selvstændig – virkelig at have sin egen historie og sin egen rejse og sine egne dagsordener – til at jagte to mænd rundt på øen, og det irriterede mig ud af det.”

5. Daniel Craig

Efter at Daniel Craig medvirkede som James Bond i flere forskellige film, var han helt forbi rollen. 

Han forklarede, at han følte, at han var så anderledes end Bond karakteren, og det kom til et punkt, hvor det var udmattende at skulle være glat og smart hele tiden.

“Alt, jeg vil gøre, er at komme videre…Det bedste skuespil er, når du ikke er bekymret for overfladen,” sagde han til Time Out . 

“Bond er det modsatte af det. Du skal være generet over, hvordan du ser ud. Det er en kamp. Jeg ved, at det er vigtigt, hvordan Bond går i jakkesæt og går ind i et værelse, men som skuespiller vil jeg ikke giv et f*** om, hvordan jeg ser ud.”

6. Penn Badgley

Penn Badgleys rolle som Joe Goldberg på “You” kan have skaffet ham mange fans, men han er faktisk “afstødt” af karakteren. 

Han siger, at han har svært ved at tro, at nogen kan lide en karakter, der er en stalker og morder.

“Jeg føler, at folk på en eller anden måde reagerer på dette show på en måde, der overrasker mig,” sagde han til Collider . 

“Jeg er blevet virkelig frastødt af visse dele af Joe, og det er mærkeligt at spille nogen, som man faktisk har det sådan for. Det er en udfordring.”

7. Christopher Plummer

I mange år udtrykte Christopher Plummer sin foragt for sin rolle i “The Sound of Music”. 

Mens han kom til at nyde filmen i de sidste år af sit liv, havde Christopher tidligere været fast besluttet på ikke at kunne lide sin rolle som kaptajn Georg von Trapp.

“Jeg kedede mig lidt med karakteren. Selvom vi arbejdede hårdt nok for at gøre ham interessant, var det lidt som at piske en død hest. Og emnet er ikke mit. Jeg mener, det kan ikke appellere til enhver person i verden. Det er ikke min kop te” sagde han til The Boston Globe.

8. Katherine Heigl

Efter udgivelsen af ​​”Knocked Up” i 2007 afslørede Katherine Heigl, at hun faktisk ikke rigtig kunne lide filmen eller hendes karakter Alison. 

Hun fortsatte endda med at kalde filmen sexistisk – og endte faktisk med at få en masse modreaktioner i Hollywood for sine negative kommentarer.

“Jeg havde det svært med [filmen] nogle dage. Jeg spiller sådan en tæve. Hvorfor er hun sådan en dræbende glad? Hvorfor er det sådan, du portrætterer kvinder?”

“Otteoghalvfems procent af gangene var en fantastisk oplevelse, men det var svært for mig at elske filmen,” fortalte Katherine til Vanity Fair.

9. Allison Williams

Allison Williams spillede Marnie i “Girls” i seks sæsoner, men hun indrømmer, at der var øjeblikke, hvor hun ikke kunne fordrage karakteren. Hun siger, at hun er uenig i nogle af sine beslutninger, men hun var nødt til at udelukke det for at spille Marnie.

“Marnie ville drive mig til vanvid, hvis vi var venner i det virkelige liv, men jeg er nødt til at tage det ud af mit hoved for at spille hende,” sagde Allison til Buzzfeed.

10. Andrew Lincoln

Andrew Lincolns rolle som Mark i “Love, Actually” er gået over i historien takket være hans ikoniske scene, der bekender sine følelser over for Juliet via plakat. 

Men Andrew indrømmer, at han faktisk havde nogle indledende tøven med hensyn til, at hans karakter lavede den scene.

“I en af ​​de mest romantiske film gennem tiderne kom jeg til at spille den eneste fyr, der ikke får pigen. Historien er sat op som et prisme, der ser på alle kærlighedens forskellige kvaliteter. Min var ulykkelig. Så jeg må være denne underlige stalker-fyr.”

“Jeg blev ved med at sige til [forfatter-instruktør] Richard [Curtis], ‘Er du sikker på, at jeg ikke kommer til at fremstå som en uhyggelig stalker?'” fortalte han Entertainment Weekly .