Prinsen står til at skuffe tusindvis af danskere, lyder udmeldingen

At sige at prins Joachim har meget på tallerkenen i disse dage, kan måske betegnes som en underdrivelse.

Inden længe skal prinsen skifte adressen i Paris ud med et nyt hjem i USA, hvor han skal starte i ny stilling som forsvarsindustriattaché på Den Amerikanske Ambassade i Washington D.C., samtidig med at prinsesse Marie samt parrets børn, Athena og Henrik, skal flytte med til de forenede stater.

Så med en kalender fyldt til randen med planer, aftaler og møder, er der naturligvis nogle ritualer og rutiner der skal prioriteres lavere end andre, så puslespillet kan gå op.

Og netop én af disse brikker virker det til at Joachim desværre må undlade, skriver BILLED BLADET.

Det årlige racerløb ved Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj-banen er nemlig lige om trapperne – et bilarrangement prinsen nyder ikke blot at stå på gæstelisten ved, men også opleve på egen krop bag rettet.

Joachim er nemlig løbets protektor, og har i adskillige sæsoner selv begivet sig bag rettet, når han har kørt i ProAm-løbet sammen med hans faste kammerater fra Cortina Racing Team.

Men som tidligere nævnt skal de besøgende dog ikke holde vejret efter at se prinsen ved årets event: meget tyder nemlig på at han ikke deltager i hans elskede løb, der i år finder sted fra den 4. til 6. august.

Selvom prinsens navn ikke er at finde på deltagerlisten, så bliver døren naturligvis fortsat holdt åben for Joachim.

I år estimeres der at deltage 37.800 gæster samt 150 kørere ved Copenhagen Historic Grand Prix 2023.