Pelle Emil Hebsgaard kan nu afsløre, at han skal optræde hele sommeren.

Tv-værten og skuespilleren Pelle Emil Hebsgaard, som er gift med ‘Claudia Rex’, afslører at han skal optræde hele sommeren.

På et opslag, på det sociale medie Instagram, skal han til sommer optræde som cirkusartist.

“Det er med største fornøjelse og glæde, jeg kan fortælle, at jeg skal være med i dette års ‘Cirkus Summarum’. Jeg glæder mig helt sindssygt til at komme i gang med det,” siger Pelle Emil i en video.

Pelle Emil skal spille den berygtede kommunemand, Torben, i forestillingerne.

“Jeg kan garantere, det bliver hamrende sjovt. Jeg håber at se jer til et brag af en forestilling sammen med de bedste venner, jeg overhovedet kunne finde på denne planet.”

Udover Pelle, så kan gæsterne til denne sommers ‘Cirkus Summarum’ forvente at møde en masse andre velkendte ansigter fra tv-kanalen ‘Ramasjang’.

Sommer Summarum er var et tv-program for børn, der blev sendt hver sommer på DR fra 2001 til 2017 i ugerne 27-31 fra 9-10 om formiddagen.

Cirkus Summarum er en helt unik cirkusforestilling, hvor børnenes helte fra DR Ramasjang laver et hæsblæsende cirkusshow med sang, dans, magi og poesi.

Her kan man blandt andet møde nogen af børnenes favoritter ‘Onkel Reje’, ‘Silja’, ‘Motor Mille’ og ‘Hr. Skæg’.

Når man køber billet til ‘Cirkus Summarum’ eller handler merchandise, mad og drikkevare på cirkuspladsen så støtter man samtidigt Muskelsvindfondens arbejde med at skabe plads til forskelle.

Du kan købe billetter på hjemmesiden her: https://cirkussummarum.dk/