Sæsonens andet liveshow byder på et glædeligt gensyn.

I sidste uge blev sæson 20 af underholdningsprogrammet ‘Vild med dans’ skudt i gang, hvor et nyt hold kendte danskere gjorde deres debut på landets mest berømte dansegulv.

Men blandt de nye tiltag i årets jubilæumssæson introducerede programmet også den ugelige gæstedommerstol. Hver uge vil en ny person sætte sig til rette ved dommerbordet, og sammen med de garvede dommere være med til at uddele ros, kritik og naturligvis point.

I sidste uge var det programmets allerførste vinder nogensinde, Mia Lyhne, der i 2005 vandt med danseren Thomas Evers Poulsen.

Nu kan BILLED-BLADET bringe navnet på hvem der i aften skal placere sig ved dommerbordet – og det vil formentlig blive et glædeligt gensyn for fans af programmet.

Det er nemlig ingen ringere end Jimilian Ismaili, der vandt programmet i 2021. Han skal nu skifte pladsen på dansegulvet ud med gæstedommerstolen, hvor han skal stille skarpt på de 10 pars evner i standart/latindans.

Blandt parrene han skal bedømme finder vi også hans tidligere ‘Vild med dans’-partner og medvinder Asta Björk, der i år danser med skuespilleren og sangeren Sebastian Bull.

Det er fortsat ukendt hvem der skal erstatte Jimilian i de kommende uger. Dog er det blevet offentliggjort at dommerlegenden Jens Werner vender tilbage til ‘Vild med dans’-dommerbordet i den store finale i Herning. Samtidig har programmets tidligere værtinde Christina Schaumburg-Müller Aaxman også offentliggjort at hun vil indtage dommerrollen senere i sæsonen.

Der er meget på spil for aftenens dansere, da det første par skal vinke farvel til konkurrencen i aften.

Sæsonens andet afsnit af ‘Vild med dans’ kan ses på TV2 og TV2 PLAY fra klokken 20.00 fredag.