Tennisstjernen brillerede i fantastisk comeback.

Efter syv nederlag i streg, kan Holger Rune endelig gå fra tennisbanen med et smil på læben og en sejr i sportstasken.

Det skriver B.T.

Fredag morgen dansk tid mødte Rune den canadiske Felix Anger Aliassime ved China Open, og og danskeren kan forlade banen med en sejr i to sæt over verdensranglistens nummer 14.

Rune, som tidligere har kæmpet med rygproblemer, mødte turneringen med syv tabte kampe i træk i bagagen. Men den unge dansker meldte sig fit for fight og leverede en imponerende præstation, der sendte ham videre til næste runde.

Modstanderen, Felix Auger-Aliassime, har også haft en udfordrende sæson og kæmpet med formkrisen hele året. Denne morgen dansk tid fortsatte hans uheldige stime med et nederlag på 4-6, 4-6 til Holger Rune.

Holger Rune kontrollerede spillet ved at holde bolden i gang og udnytte canadierens uprovokerede fejl. I første sæt leverede Auger-Aliassime 12 fejl, hvilket gav danskeren et tidligt break og sikrede ham sættet.

Selvom canadieren fulgte med Rune i det meste af andet sæt, formåede han aldrig at true danskerens serv. Rune serverede stærkt og afgav ingen muligheder i sin egen serv. Ved 4-4 i andet sæt lykkedes det Holger Rune at bryde Auger-Aliassime’s serv, hvilket afgjorde kampen til hans fordel.

Næste udfordring for Holger Rune bliver bulgarske Grigor Dimitrov, der imponerede med et stort comeback i sin første runde mod Mackenzie McDonald. Dimitrov tabte første sæt 2-6 og var bagud 1-5 i andet, men han kæmpede sig tilbage og sikrede sejren med 7-6 i andet og 6-1 i tredje sæt.