Selena Gomez imponerer altid sine fans – især efter at have opnået førstepladsen som den mest fulgte kvinde på Instagram – og med hendes seneste billede er det ikke svært at se hvorfor.

Selena Gomez efterlod sine fans målløse efter at have delt et virkelig betagende Instagram-billede.

Skuespillerinden, sangerinden og tidligere Disney-stjerne delte et billede til sine 404 millioner følgere, hvor hun delte et tilbageblik fra de dage, hvor hun var blond.

Poserende foran et spejl, viser Selena sig frem i en lilla og lyserød bikini, mens hun lænede sig frem på sine arme og lavede en trutmund i spejlet og med hovedet på skrå.

Der er en tydelig forskel mellem, hvordan hun ser ud i dag og på billedet, hvor hun havde blonde lokker.

Foto: Selena Gomez/Instagram

Til billedet skrev hun:

Hun skrev: “TBT (Tilbageblik til blonde Sel. Sommeren kommer! Så mange spændende ting på vej!”

Straks blev Selena mødt med kommentarer fra hendes fans, der sværmede over det flotte billede, da én person skrev:

“Du er bogstaveligt talt den smukkeste kvinde nogensinde.”

Mens en anden ganske enkelt skrev:

“Dronning,” og en tredje skrev:

“Blond Selena er alt.”

Selena’s følgere har ikke kunnet få nok af den populære stjerne, og hendes online følgerskare er vokset hurtigt efter påstande om mobning rettet mod sangerinden.

Spekulationer om en konflikt med Hailey Bieber og hendes veninder Kylie Jenner og Kendall Jenner førte i sidste ende til, at Selena blev den mest fulgte kvinde på Instagram.

Selena valgte dog at lægge konflikten til side og har forsvaret Hailey Bieber online, efter at modellen angiveligt modtog en strøm af “dødstrusler”.

Selena skrev til sine følgere dengang: “Hailey Bieber kontaktede mig og fortalte, at hun har modtaget dødstrusler”

“Dette er ikke, hvad jeg står for. Ingen bør opleve had eller mobning. Jeg har altid talt for venlighed og ønsker virkelig, at dette skal stoppe.”