Den tidligere ‘Vild med dans’-vært afslører at tiden med hitprogrammet ikke nødvendigvis behøver være slut.

Den kommende sæson af ‘Vild med dans’ har rigeligt at fejre.

Det er nemlig det helt store jubilæum der fredag den 22. september ruller over skærmen, hvor endnu et nyt hold kendte danskere skal prøve sig med de 10 standard/latindanse.

Men desværre bliver det også en afsked over mere end én omgang.

Ikke alene har Jens Werner takket nej til at vende tilbage til dommerpanelet, og der vil derfor blive indført en gæstedommer for hver uge. Men efter 10 sæsoner har Sarah Grünewald også valgt at lade hendes tid i programmet som vært gå ud med et brag af en afsked i jubilæumssæsonen.

Der skal derfor nye ansigter ind inden længe. Blandt andet har vinderen af programmets allerførste sæson, Mia Lyhne, takket ja til at sidde i den tomme gæstedommerstol i sæsonpremieren.

Men hvem kunne man ellers forestille sig ville være oplagte som gæstedommere i år?

Et oplagt bud kunne være Claus Elming. Den tidligere vært i programmet må kende til et grundtrin eller to efter de mange år som programmets ansigt udadtil.

Her og Nu fik derfor spurgt den garvede dansevært, om hvorvidt han kunne være interesseret i at takke ja, hvis TV 2 ringede.

– Det ville jeg helt sikkert. Det kunne være sjovt og udfordrende. Nogle gange når jeg stod derinde, eller efterfølgende har set det i fjernsynet, har jeg tænkt, hvor svært kan det være (…) Men der er så mange ting at holde øje med, og man skal variere sit sprog. Så det er en kunst, jeg vil efterleve, hvis jeg bliver spurgt, forklarede han, da mediet fik en snak med ham til premieren på ‘Wallmans Dinnerparty’

Comeback som vært

Selvom der er en klar iver over at indtræde i rollen som gæstedommer, så skal Elming alligevel gå i tænkeboks hvis produktionen hiver fat i ham, og tilbyder ham hans gamle job som vært i programmet.

– Jeg vil overveje det. Jo, helt sikkert (…) På den ene måde kunne det være sjovt at gøre comeback, og på den anden side er det også noget, der hører fortiden til.

‘Vild med dans’ sæson 20 får premiere fredag den 22. september klokken 20.00.