Ny er nye detaljer dukket op.

Det meste af Danmark sad og holdt vejret i øjeblikket, da en 32-årig mand blev sat i forbindelse med den forfærdelige sag, hvor 13-årige Filippa pludselig forsvandt lørdag middag, efter at hun havde gået med aviser i en lille by Kirkerup. 

Og her stod det sort på hvidt, at den 32-årige mand blev sigtet for at frihedsberøve den 13-årige Filippa. Derudover blev han også sigtet for at have udsat pigen for en seksualforbrydelse. Det skulle være sket under trusler om vold. 

Sådan lød meldingen dengang, men det stopper bestemt ikke her. 

Der var løbet meget vand i åen siden, hvor den chokerende sag om den 13-årige forsvundne pige, fik mange danskere til at tænke på en anden sag. Nemlig sagen om den forsvundne Emilie Meng, som forsvandt fra nogenlunde samme område, og som også blev efterforsket af det samme politi.

Og man kan på mange måder sige, at det skabte et vaskeægte granatchok, da politiet kunne berette på et pressemøde, at den 32-årige mand der er sigtet for kidnapningen af en 13-årig pige den 15. april, nu også var blevet sigtet for mordet på Emilie Meng.

Sidenhen har politiet bedt om arbejdsro i forbindelse med efterforskningen af sagen. 

Men i lyset af de nylige anklager mod den 32-årige mand, kendt som Korsørmanden, står Emilie Mengs bistandsadvokat nu frem.

Det kommer i kølvandet på, at politiet meldte ud, at den unge pige var tynget af hjertesorger, og de udtalte sågar i den sammenhæng, at Emilie Meng kunne være stukket af.

Det var dog ikke et billede, som hverken familie eller vender kunne nikke genkendende til. De fortæller i samme ombæring, at hun altid mødte til tiden i kirkekoret og kom hjem efter byen.

Og i den forbindelse lægger bistandsadvokaten ikke skjul på hendes klare opfordring:

“Den henvendelse som de havde til politiet var, at der var noget helt galt, og at det, at hun ikke var kommet hjem, kunne tyde på, at hun havde været udsat for en forbrydelse”, siger bistandsadvokaten i en ny dokumentarserie på TV 2 ØST inden hun fortsætter:

“Jeg mener ikke, at når der er tale om en ung pige på den måde, at politiet skal tage nogen som helst chancer i forhold til at konkludere, at det ikke er noget. I den situation bør man lytte til familien og sætte alle midler ind for at finde pigen”, siger Mai-Britt Storm Thygensen videre.