Mandag afgik den kendte skuespiller og sanger, Olivia Newton-John, ved døden. Hun døde i en alder af 73 år.

Skuespilleren, der i høj grad var kendt for sin rolle som Sandy i filmen ‘Grease’, hvor hun spillede overfor John Travolta i rollen som Danny, døde i sit hjem i det sydlige Californien med venner og familie omkring sig.

LÆS OGSÅ: Selena Gomez med vild udmelding om sin skuespillerkarriere

Kun få dage før Olivia Newton-John gik bort, delte hendes eneste barn, Chloe Lattanzi, et billede af de to sammen.

Det var dog ikke blot et nydeligt billede af mor og datter, hun valgte at dele på de sociale medier. Hun delte nemlig også en kort tekst, hvori hun tydeligt erklærede sin kærlighed til sin mor.

»Jeg forguder denne kvinde. Min mor. Min bedste ven,” skrev hun under sit billede.

Billedet af mor og datter, der står på en græsplæne, og begge er klædt i hvidt, blev delt i fredags. Kun tre dage senere mistede Chloe Lattanzi sin elskede mor.

Nyheden om, at den kendte skuespiller var gået bort, blev offentliggjort af hendes mand, John Easterling. Det skete med et opslag, som han delte på hendes officielle Facebook-profil mandag aften dansk tid.

Familien har endnu ikke meldt noget ud om dødsårsagen, men den kendte skuespiller har gennem de seneste 30 år kæmpet mod brystkræft.

LÆS OGSÅ: Politiet mistænker kendt skuespiller for spirituskørsel efter alvorlig ulykke

Efter sin mors død, har den 36-årige Chloe Lattanzi også delt en række billeder af sin mor på det sociale medie Instagram. Denne gang har hun dog ikke skrevet en tekst til de billeder, hun har delt.