Lil Nas X brød loven for ‘homoseksuelle’ i Afrikansk Tweet efter ugandisk lov mod LGBTQ.

Lil Nas X ‘s tilstedeværelse på de sociale medier har fået ham i ind i varmen igen med folk, der siger, at hans tweet om ‘homoseksuelle’ i Afrika er utrolig ufølsomt i hælene på seriøs anti-homo-lovgivning i Uganda.

“Old Town Road”-rapperen blev mødt med et væld af modreaktioner onsdag, efter han tweetede “hvor er de homoseksuelle i Afrika, jeg vil komme derhen”. 

Tweetet kom i hælene på, at Ugandas parlament vedtog en af ​​de mest gennemgribende anti-homo-lovgivninger i verden.

Loven straffer folk med op til 10 år bag tremmer for blot at identificere sig som homoseksuelle, lesbiske, biseksuelle, queer eller andet end mand eller kvinde.

Mere chokerende er det, at borgere kan blive dømt til livstid bag tremmer for at begå homoseksuelle handlinger og blive dømt til døden for “forværret homoseksualitet” – en bred betegnelse, der omfatter seksuelle handlinger begået med magt såvel som incest.

Efter Lil Nas Xs tweet hoppede folk hurtigt på sociale medier for at udtrykke deres foragt for, hvad de ser som et ekstremt farligt budskab. 

En bruger skrev: “Dette er så ufølsomt, især efter at Uganda netop har annonceret den hårde straf ved selv at identificere sig som værende LGBTQ” … og mange andre støttede de samme følelser.

Som du ved, er det ikke første gang, han har været i det varme sæde for sine opslag på sociale medier, idet han for nylig har udsendt en undskyldning for at lave en transjoke online.