Skulle du sidde med en lyst til at købe kærestebreve, der er skrevet af Bob Dylan, ved du nu, at det ikke bliver en billig omgang.

En bunke af hans kærestebrev er nemlig netop blevet solgt på en auktion i USA. Og det var bestemt ikke småpenge, som køberen måtte hive op af lommen.

LÆS OGSÅ: Batman-stjerne slår fast: Er klar til pension

Derimod er brevene blevet solgt for 670.000 dollars. Det svarer til omtrent 4,8 millioner danske kroner. Det skriver New York Post.

For den nette sum af næsten fem millioner kroner har købet fået 42 håndskrevne kærestebreve, der er underskrevet af Bob Zimmermann, som i dag er kendt som Bob Dylan.

Det fremgår desuden også af de 42 breve, at de alle er blevet skrevet til stjernens helt store teenagekærlighed Barbara Ann Hewitt.

Der er tale om breve, der har lidt af hvert at byde på. Der er både breve med små stykker poesi, men også breve, hvori han fortæller om sine overvejelser om at skifte navn.

Brevene blev købt af ‘Livaria Lello’, der er en portugisisk boghandel, der betragter sig selv som ‘verdens smukkest boghandel’.

Planen er ikke, at brevene skal sælges videre, men derimod skal de udstilles i deres forretning, hvor fans af Bob Dylan kan komme og se dem.

LÆS OGSÅ: Skuespiller langer ud efter Tom Cruise: Han ødelægger det

Brevene blev fundet i 2020, hvor Barbara Ann Hewitt afgik ved døden.