Nu taler hun ud om forholdets op- og nedture.

Anne Laxholm og hendes mand Hans-Henrik Laxholm kan i år fejre, at de har været sammen i 50 lange år. 

I disse år har han været hendes tro følgesvend på alle parametre. Han har nemlig både været hendes dansepartner, forretningspartner, ægtemand og far til hendes barn.

I et dybdegående interview med Alt for Damerne, Hendes Verden nummer 40, fortæller hun dog, at det ikke altid har været helt nemt. 

Som 15-årig blev Anne Laxholm dansepartner med sin nuværende mand Hans-Henrik Laxholm, og der skulle ikke gå særlig lang tid, før kærligheden begyndte at blomstre mellem de nye dansepartnere. 

Efter 3 år blev danseparret ringforlovet på Anne Laxholms 18-års fødselsdag, og ægteparret kan derfor se frem til at fejre guldbryllup i år.

Det har dog ikke altid været en dans på røde roser for parret, da det at være både dansepartnere, forretningspartnere, ægtefæller og forældre ikke altid har været lige nemt. 

”Det har til tider været stormfuldt mellem os. Meget endda. Dans er en kunstform, hvor man bevæger sig tæt sammen, og især i de tidlige år er det let at give sin partner skylden, når noget går galt eller ikke føles godt,” fortæller hun til Hendes Verden.

På trods af de udfordringer, som der følger med i et ægteskab, er Anne Laxholm glad for sin tid med ægtefællen, og ser meget frem til at fejre deres kærlighed ved guldbrylluppet. 

”Sådan er det i både dans og et ægteskab, for som jeg skriver i min bog, kunne vores ægteskab være endt med både mord og selvmord, men vi er aldrig nået så langt, at vi har ringet til skilsmissesagføreren, selv om man godt kan blive arrig. Men så meget større er glæden, når man når guldbrylluppet.”