I næste uge sker det.

Det kan også blive for meget af det gode.

Det er Natascha Linea fra ‘De unge mødre’ i hvert fald blevet enig med sig selv om, der nu har fået nok af hendes tatoveringer.

Det skriver Her og Nu.

Natascha fik den første huddekoration som 16-årig, og sidenhen er det blevet til 10 styks fordelt rundt omkring på kroppen.

Men i næste uge begynder TV-kendissen til laserbehandling, hvor en stor del af dem bliver fjernet.

– Det er alle på min arm, som skal fjernes, de er virkelig lavet dårligt og er enormt skæve og grimme. Der er dog én, som gør ondt at få fjernet, da den betyder mere for mig end de andre, og jeg overvejer virkelig meget at lade den blive, selvom den er utrolig grim og skæv, fortæller Natascha Linea.

Selvom laserbehandlingen kan være en smertefuld proces, så er det ikke det der kommer til at gøre mest ondt.

– Det er et billede af en taleboble. MetroXpress lavede engang en artikel med mig og Sidney, hvor den boble stod ud foran Sidneys hoved. Så for mig minder den mig om Sidney Lee, især fordi han ikke er her mere, er den virkelig svær for mig at få fjernet. Han var og bliver en kæmpe legende indenfor dansk reality, og jeg er så taknemmelig for, at jeg fik muligheden for at lære ham en lille smule at kende “bag om kameraet”.