Nu deler den storsmilende kageelsker ud.

I 2015 deltog Ditte Julie Jensen i ‘Den store bagedyst’, hvor hun røg ud i semifinalen – men i 2018 tog hun revanche og vandt sammen med Liv Martine ‘Den store jule- og nytårsbagedyst’. Udover at vinde en masse danske hjerter i bageprogrammet, har hun også deltaget i tv-programmet ‘Over Atlanten’.

Siden da han har der været fart over feltet, og det er eksempelvis ikke længe siden, at hun sprang ud som smykkedesigner. 

Men når livet serverer dig citroner, laver du citronmåne. Sådan kunne man fristes til at beskrive Ditte Julie Jensens karriere, der netop har taget en dramatisk drejning.

Ifølge Ekstra Bladet er to af hendes selskaber, Kageimperiumet ApS og Kageimperiumet Holding ApS, nemlig gået konkurs.

Som mange andre virksomheder har selskaberne lidt under coronakrisen, stigende inflation og krigen i Ukraine. Det forklarer Ditte Julie Jensen i et opslag på sin profil på Instagram, hvor hun for første gang reagerer på konkursen.

“Ærligt, det knuste min forretning. Jeg drømte og håbede inderligt, at jeg ville klare den, at om lidt vendte det, men det gjorde det ikke. Jeg følte så stort ansvar overfor mine medarbejdere, deres lønninger og de projekter, som vi havde skabt sammen og smidt så meget kærlighed og arbejde i – den følelse og kendsgerning, at det nu var slut, var svær at sluge. At erkende, at jeg ikke længere kunne betale til alt dette, gjorde (og gør stadig) så ondt,” skriver hun og tilføjer:

“Det har været en umenneskelig tid, da “regningen” personligt er høj.”

Hun slutter opslaget med at takke alle dem, som har været en del af forretningseventyret.

Det er endnu uvist, hvor stor gælden er, og hvem selskaberne skylder penge – men, hvad vi ved, er, at Ditte Julie er på vej ned ad en ny vej i livet. 

Hun har nemlig valgt at springe ud som spirituel rådgiver og coach.