Nu sætter verdensstjernen kærlige ord på, hvorfor han er gift med Victoria og det lige præcis er hende han vil dele livet med.

I et ærligt interview på SiriusXM’s This Life of Mine med James Corden, deler David Beckham sine tanker og følelser om forholdet til sin kone, Victoria Beckham, og den særlige forbindelse de har.

David Beckham som nu er 48 år, reflekterede over det liv, han har delt med Victoria. Hans hustru Victoria Beckham er tidligere medlem af Spice Girls og nu 49 år gammel. David Beckham fremhæver i interviewet de egenskaber ved hende, der har tiltalt ham.

Læs også: Huset er solgt: Her skal familien Beier bo

I begyndelsen var det Victorias udseende og tiltrækningskraft, der fangede Davids interesse. “Jeg var simpelthen tiltrukket af hende. Jeg kendte ikke til hendes personlighed, jeg var bare tiltrukket af hende, ligesom mange andre på det tidspunkt. Jeg anede ikke, hvem jeg skulle tilbringe resten af mit liv med,” indrømmede han.

Det skriver HELLO!.

Men som tiden gik, og deres forhold udviklede sig, blev David dybt betaget af Victorias indre styrke, i hendes arbejdsliv og i hendes rolle som mor, hvilket forvandlede en overfladisk tiltrækning til en dyb og vedvarende kærlighed.

David beundrede Victoria for mere end hendes skønhed; hendes styrke og engagement som partner og mor gjorde et stort indtryk på ham. “Det, der virkelig tiltrak mig ved hende, var hendes styrke, mere end noget andet,” siger han.

Læs også: Det venter der i søndagens nye afsnit af ‘Badehotellet’

Han værdsætter, hvordan hun tager sig af ham og deres fælles liv med fire børn, som er det vigtigste i deres liv. “Det er grunden til, at jeg valgte Victoria… den måde, hun leder vores familie på,” forklarede han.

Parret blev forældre for første gang i 1999 til sønnen, Brooklyn, og de blev gift ved et storslået bryllup i Irland den 4. juli 1999.

Siden da er deres familie vokset med yderligere tre børn: Romeo, 21, Cruz, 19, og Harper, 12. For David er den familie, de har skabt, og den omsorg Victoria udviser, nogle af hendes mest beundringsværdige træk.

David Beckham husker tilbage på, hvordan han vidste, at Victoria var den, han ønskede at gifte sig med, da han så hende i musikvideoen “Say You’ll Be There” iført en “sort catsuit”. Han sagde dengang selvsikkert til sin ven: “Hende i den korte sorte kjole, hende gifter jeg mig med.”