Én ting ærgrer den karismatiske skuespiller.

Efter et årti med fast bopæl i danskernes hjerter som den karismatiske og selvoptagne Hr. Weyse i TV-serien ‘Badehotellet’, vender Jens Jacob Tychsen bladet om i sin karriere.

Med afslutningen på serien, der har været en fast del af det danske TV-landskab, står Tychsen overfor nye udfordringer og muligheder i skuespilbranchen.

Men overgangen er ikke uden sine forhindringer, skriver Newsner.

Jens Jacob Tychsen har gennem tiden mærket, hvordan en succesfuld rolle kan være en tveægget sværd.

“Men den har også på godt og ondt vist, hvad der også sker, når man er med i noget, som rammer ind i danskernes hjerter på den måde, som det her har gjort: Så klapper fælden sgu!”, delte Tychsen åbenhjertigt i et interview med Se og Hør.

LÆS OGSÅ: Søren Malling gjorde chokerende opdagelse: Begyndte at græde

LÆS OGSÅ: Kandis-Johnny deler ud om sit flotte vægttab: “Jeg har satme spist mange…”

Denne erfaring har efterladt ham med blandet følelser, idet det både er en anerkendelse og en bås, han nu søger at bryde ud af.

Den dygtige skuespiller, der før sin tid på ‘Badehotellet’ var kendt for sine præstationer på Det Kongelige Teater indenfor den seriøse genre, finder sig nu oftere tilbudt roller, der spejler det lette og humoristiske, som karakteren Hr. Weyse repræsenterer.

Tychsen, der ikke har stået på teaterets brædder i de sidste otte år, har reflekteret over sit karrierevalg og overvejer nu, om fremtiden måske skal indeholde roller bag kameraet som instruktør eller skuespillærer, samtidig med at han forfølger egne projekter.

Selv har Tychsen udtalt, at han drømmer om at genopfinde sig selv i nye genrer, måske endda genoptage sin passion for teateret i en ny form, som viser hans brede talent og dybde som skuespiller.