Selvom det er hårdt, har det også bidraget til en positiv udvikling.

I øjeblikket kan man følge skuespiller Stephania Potalivo og Nils Petter Bro i den fire afsnit lange DR-dokumentar ‘Hvordan bliver jeg gravid?’.

Her åbner parret helt op for deres egen rejse i fertilitetsbehandling, hvor seerne helt tæt på, kan følge når Stephania og Petter forsøger at få et barn.

Samtidig sætter Stephania stort fokus på fertilitetsbehandling generelt, og her søger hun svar på muligheder og svar i videnskabens verden.

Men når Stephania og Petter inviterer seerne helt tæt på, kommer de også helt tæt på skuffelserne og de store følelser, som følger med. I gårsdagens afsnit skal Stephania tage en graviditetstest, og selvom den store drøm er, at den viser to streger – så er der desværre kun én streg på testen.

Skuffelsen er ikke til at tage fejl af, men alligevel finder Stephania noget positivt i den svære tid.

“Ved du, hvad jeg synes? Jeg synes, med alt det her der er sket, efter vi har fået negativt svar, så synes jeg faktisk, at vi er blevet sødere ved hinanden. Jeg er blevet sødere,” lyder det fra Stephania til Petter i programmet.

I programmet tager Stephania blandt andet også en snak med Michelle Kristensen, som også selv har været i fertilitetsbehandling. Hun har blandt andet også aborteret fire gange, inden det lykkedes hende at få sønnen Viggo, sammen med Pernille Wass.

Her snakker de to om, hvor langt man kan gå, for drømmen om at få et barn.

Du kan se alle afsnit på DR TV lige HER.