Instruktøren har offentliggjort, hvilken skuespiller som der skal lære at moonwalke og forsøge at leve op til det store navn.

Vi er i gang med den helt store biopic-filmbølge for tiden: VI har nået både Queen, Elton John, Whitney Houston, endnu en film om Elvis, og i 2024 rammer filmen om Amy Winehouse de danske biografer.

Nu er vi så nået til “The king of pop” der snart får sin historie fortalt på det store lærred. 

Og ikke nok med at der er fundet instruktør, manuskriptforfattere og producere, så er hovedrollen også blevet castet.

Det skriver Kino.dk.

Ikke nok med at det er en Jackson der skal portrætteres, så er det også en i familien der skal spille den afdøde musiklegende.

Michael Jackson’s nevø, den 26-årige musiker og sanger Jaafar Jackson, der er blevet castet i rollen som hans onkel. Det bekræfter instruktøren, Antoine Fuqua, og den unge nevø selv på deres sociale medier.

Ifølge Fuqua vil filmen omhandle de største øjeblikke i popstjernens liv, hvilke også inkluderer skandalerne i hans liv, så som de omdiskuterede pædofilianklager.

Anton Fuqua er instruktøren bag anmelderroste film som “Training Day” og “The Equalizer”-filmene. Manuskriptet bliver skrevet af John Logan, der tidligere har skrevet filmene “Gladiator”, “The Aviator” og to af de seneste Daniel Craig-Bond-film, “Skyfall” og “Spectre”.

Hvornår filmen, der har fået titlen “Michael”, forventes at få premiere, vides endnu ikke.

Du kan se billeder af den unge sanger herunder: