Skuespiller Will Smith har tabt sig til en rolle, og nu afslører han, hvordan han så ud, inden optagelserne begyndte.

Tilbage i maj 2021 delte Will Smith et billede på Instagram, der endte med at overraske rigtig mange af hans fans.

LÆS OGSÅ: Henry Cavill deler chokerende nyhed

Her delte han nemlig et billede af sig selv, der stod iført et par underbukser og en lynlåstrøje. Trøjen var ikke lynet, og derfor afslørede han også, at han på daværende tidspunkt havde en mere velpolstret mave, end han plejer.

Hvad han måske ikke havde regnet med var, at billedet endda med at gå viralt. Det betød også, at der landede en del ubehagelige kommentarer under billedet.

Men nu har han selv meldt ud, at det er slut med at rende rundt med den velpolstrede mave, for han har nemlig tabt sig til en ny rolle.

Det afslører han ifølge mediet Page Six i det seneste afsnit af ‘Red Table Talk’.

Foto: Instagram

Angiveligt har han tabt sig lidt over 13 kg, siden billedet blev taget sidste år. Og det har han gjort, fordi han skulle spille rollen som Peter i ‘Emancipation’.

“Billedet med far-kroppen var de første forberedelser til mit vægttab for Peter,” lyder det fra Will Smith, der henviser til billedet herover.

Han fortæller også, at han dengang vejede omkring 102 kg. Under optagelserne nåede han ned på en vægt på 88,4 kg.

Til trods for, at han var nødt til at tabe sig og komme i bedre form til sin rolle, var det ikke den eneste grund til, at han valgte at tabe sig.

LÆS OGSÅ: Prins Harry med voldsom afsløring om familiemøde

I ‘Red Table Talk’ afslører han nemlig, at det i lige så høj grad var ham selv, der havde et ønske om det, da han ikke var tilfreds med, hvordan han så ud.