Nu åbner Harry og Meghan op.

På deres nylige tur til Palm Beach County, hvor de deltog i Royal Salute Polo Challenge i Wellingtons Grand Champions Polo Club, var Harry og Meghan usædvanligt åbne overfor medierne.

Herunder blandt andet mediet Palm Beach Post.

Læs også: Amalie Dollerup afslører: Har vidst det siden den 8. oktober

Under arrangementet, der markerede prins Harrys anden deltagelse i polo i Wellington siden 2016, fremhævede han sit velgørenhedsarbejde gennem Sentebale.

Denne organisation, som han er medstifter af, støtter børn i Lesotho og Botswana, der kæmper med fattigdom og sundhedsproblemer som HIV. Efterfølgende deltog han i en debat om sundhedsulighed og klimaudfordringer på Zaytinya restauranten i The Ritz-Carlton, South Beach.

Emotionerne mellem Harry og Meghan var synlige, særligt under præmieoverrækkelsen efter polokampen, hvor Meghan overrakte trofæet til Harry.

Dette øjeblik kulminerede med et kys på scenen, der blev mødt med jubel og klapsalver fra tilskuerne. Derudover blev der optaget scener til et af deres nye Netflix-projekter; et program dedikeret til madlavning og havebrug af Meghan, og en anden serie af Harry om professionel polo.

Læs også: Husker du Hyacinth fra ‘Fint skal det være’? Sådan ser hun ud i dag

Selvom prins Harry planlægger at vende tilbage til London i maj for at deltage i Invictus Games’ 10-års jubilæum, forbliver Meghan i USA. Parret håber at mægle i deres vedvarende konflikt med den britiske kongefamilie, en konflikt der har udspillet sig siden parret forlod den britiske kongefamilie og flyttede til USA.

Ifølge flere britiske medier har Harry arrangeret et møde med kong Charles og muligvis prins William, i håbet om at finde en løsning på familiens langvarige uenigheder.