Signe Molde har købt byhus i København til tocifret millionbeløb

Signe Molde har sammen med sin mand, Peter Molde, og forældrene købt et byhus i Humlebyen i København V. Det skriver Se og Hør.

Huset, der er fra 1887, skulle eftersigende have plads til dem alle, da det har 6 værelser og 185 kvm. Om hele familien skal bo der sammen, bringer historien ikke noget om.

Signe Molde har længe været kendt, som vært, på flere forskellige TV programmer. Hun har været vært på TV2 Zulu i programmer som ‘Sara og Signe’ og ‘Zulu Late Night live’.

Hun befinder sig dog nu på DR, hvor hun er kendt som vært på flere populære programmer. ‘Det Nye Talkshow’ og ‘Quizzen med Signe Molde’ er blot to steder, hvor hendes værtskab har fået flere danskere til at grine i stuerne. Et andet program værd at nævne er DR programmet ‘Signe Molde på Udebane’, som har kørt i flere sæsoner.

Signe Molde har haft god succes i sin karriere, som vært og komiker. Det kan nok også tydes, at det må gå godt, når man ser på, hvad hun og hendes familie har måttet slippe for huset.

Ifølge tinglysningen skulle prisen nemlig lyde på hele 14,5 millioner kroner. Men siden familien har købt det sammen, er det formentlig ikke Signe Molde, der har lagt hele beløbet. Uanset, hvem der har betalt hvad, så er familien blevet et hus rigere og en masse penge fattigere.

De kan dog glæde sig til at få naboer som Thomas Skov og radioparret, Esben Bjerre Hansen og Sidse Sejr-Nørgaard.

Ønsker du at læse mere om Signe Molde, kan du læse videre her.