‘Bagedyst’-stjernen er nøje udvalgt og headhuntet af diamantdronningen.

Den tidligere ‘Bagedyst’-stjerne Frederik Haun, som de seneste år har arbejdet som influencer, afslører, at han har fået et nyt job, og det betyder noget af et karriereskift.

Han er nemlig blevet udvalgt af selveste diamantdronningen Katerina Pitzner til at overtage jobbet som CEO for hendes virksomhed ‘Diamant Børsen’.

“Det er ikke usædvanligt, at man headhunter talenter fra andre brancher, hvis det er der, det rette match findes. Det var også tilfældet her, hvor jeg har måtte ud på jagt.” Og fortsætter:

“Frederik har dog gennem længere tid været aktiv i kulisserne med at uddanne og dygtiggøre sig indenfor faget, og flere af jer har også allerede mødt ham på kontoret,” skriver Katerina på Instagram og forklarer videre:

“Det har været vigtigt at overlade ansvaret til en person, som jeg med sikkerhed ved, vil tage sig godt af kunder og venner af huset fremover.”

“Frederik er især udvalgt på grund af sin stærke personlighed, sit skarpe øje og sans for detaljen og ikke mindst sit fantastiske positive væsen og drive. Han har allerede fået godt fat i faget, og jeg ved, at han vil tage jer med på sin videre rejse mod at blive endnu mere diamantkyndig og dele ud af sin viden her på kanalen. Det kan kun blive spændende.”

Stor anerkendelse til Katerina

Frederik Haun bekræfter den store nyhed på sin Instagram-profil, og han kalder det for det vildeste eventyr, som venter forude.

“Efter at have arbejdet bag kulisserne i flere måneder tæt sammen med Katerina for at dygtiggøre mig og lære af den bedste føles det nu helt fantastisk og en smule surrealistisk at kunne få lov til at dele denne store nyhed med jer,” skriver han og fortsætter:

“Jeg har altid haft den største respekt og fascination af Katerina allerede fra første gang, jeg stiftede bekendtskab med hende i Diamantfamilien sæson 1. Jeg beundrer hendes person, hendes dedikation, vilje og ikke mindst det, hun har skabt med sin virksomhed Diamant Børsen.”

“Hun har min dybeste respekt både som menneske, mor og ikke mindst forretningskvinde, hvorfor det også føles som nogle meget, meget store sko at skulle udfylde med min nye stilling, en plads jeg i alt ydmyghed vil gøre mit bedste for at gøre mig fortjent til.”

Hvis han kigger på den sociale platform LinkedIn, ser det ud til, at Frederik allerede er tiltrådt sin nye stilling som CEO.

Se han opdatering herunder: