Katy Perry har indgået en pagt, der betyder, at hun ikke må drikke alkohol.

Katy Perry har droppet alkoholen.

Superstjernen har kastet sig ud i noget af en udfordring.

‘American Idol’-dommeren delte sin yndlings (ikke-alkoholiserede) De Soi-cocktailopskrift ved en begivenhed i New York City, der fejrede serien i mandags.

“Jeg har været ædru i fem uger i dag… jeg har lavet en pagt med min partner (forlovede Orlando Bloom), og jeg vil gerne holde op,” sagde hun, mens hun spøgende lod som om hun græd.

Heldigvis for Perry, 38, var baren velforsynet for De Soi, sangerindens linje af alkoholfrie aperitiffer, som blev lanceret sidste år.

Orlando Bloom, 46, fortalte for nyligt til nyhedsmediet People, at sangerinden – som han deler den 2,5 årige datter Daisey Dove med – er hendes ‘største fan’ og rose det arbejde, hun udfører som dommer på ‘American Idol’.

“Jeg tror, ​​vi støtter hinanden, fordi vi er fans af hinanden, ved du, hvad jeg mener?” sagde Carnival Row- skuespilleren. 

“Hvad hun gør, er så bemyndigende for unge musikere med alt med Idol . Så kan hun tage hen og lave et kraftcenter-show i Vegas. Vi støtter, det er dem, vi er. Katy er en kraft, og vi har begge disse pools, vi svømmer i, og vi genkender hinandens pools, og vi siger: “Hej, jeg er herovre. Vi gør det her.” Og det er fantastisk.”