I Elisa Lykkes DR-podcast “Fantasier” er der altid plads til ærlighed og åbenhed, når kendte gæster bliver inviteret til samtale i studiet.

I denne uges episode deltager kommunikationsekspert Anne Thygesen og sangerinde Jasmin Gabay. Og det er netop Gabay der afslører, at hun for halvanden uge siden gik igennem en brystoperation.

Finalisten fra “Den store bagedyst” fortæller, at hun fik fjernet fedt fra hofterne og derefter fået implanteret et halvt kilo fedt i brysterne, for at opnå et mere harmonisk udseende.

“Hvorefter de er blevet løftet op i nakken,” beskriver hun detaljerne omkring sin brystoperation.

Gabay nævner, at hun siden ungdommen har drømt om at få brysterne justeret, da de voksede skævt og ikke havde det ønskede udseende.

“De voksede forkert fra starten, helt skæve.” fortæller hun i podcasten.

Brystoperationen har dog ikke været uden bekymringer. I podcasten fortæller Jasmin Gabay, at hun kan blive ophidset af berøring af sine brystvorter, og derfor frygtede hun, at dette kunne forsvinde, når hun fik sin operation.

“Det var min største bekymring, for jeg havde hørt, at hvis man fik et løft, kunne det påvirke nerverne,” fortæller hun, men heldigvis er det ikke gået sådan til:

“Men jeg kan med glæde sige, at der stadig er følelse i dem” slutter hun.