Den danske rytter blev så berørt under interview, at han fik tårer i øjnene

Hvis Jonas Vingegaard skulle have tåre i øjenkrogene i går, så skulle man have forventet at der ville være tale og glædestårer.

Den danske Tour-vinder viste nemlig endnu en magtdemonstration i sadlen, da han vandt den femte etape af Critérium du Dauphiné.

Men da rytteren blev interviewet efter sejren, var det ikke placeringen på sejrsskamlen der fik ham i tårer.

Hans kæreste Trine havde nemlig givet ham et rystende opkald kort tid efter det store løb, skriver BILLED BLADET.

Trine havde kort tid efter løbet informeret rytteren om tragedien der var fundet sted i den franske by Annecy, hvor seks personer – deriblandt fire børnehavebørn – var ofre for et tragisk knivoverfald.

Og selvom Vingegaard naturligvis skulle lægge den primære fokus på at besvare spørgsmål om succesen på ryttercyklen , så kunne tragedien ikke andet end påvirke rytteren, så snart han fik parkeret cyklen.

– Jeg er selvfølgelig rigtig glad for sejren i dag, men på en dag som i dag, hvor der er sket det, der er sket i Annecy, så betyder cykling ikke rigtig noget. Det er … mine tanker er hos alle familierne, fortalte Jonas Vingegaard i et interview direkte efter gårsdagens løb.

I et pressemøde senere på dagen fortalte Tour-vinderen om hvordan kæresten havde videregivet ham den hårde nyhed, der trak overskrifter over hele Frankrig.

– Hun fortalte mig, hvad der var sket. Det er virkelig noget, jeg bliver følelsesmæssigt påvirket af, forklarer en tydelig rørt Vingegaard.

Indtil videre fører danskeren løbet. Der er fortsat tre etaper tilbage af Critérium du Dauphiné.