Jacob Elordi har en påstået stalker, og vil nu have hjælp af retten.

Jacob Elordi er bange … Han siger, at en mandlig fan med en kriminel historie bliver ved med at dukke op i hans hjem med uønskede gaver, og selv om han har bedt fyren om at skride, bekender fyren sin kærlighed til ham.

‘Euphoria’-stjernen sendte det for retten mandag for at få et tilhold mod den 61-årige Robert Dennis Furo, som han hævder har forfulgt ham.

I dokumenterne, siger Jacob, at Furo to gange kiggede forbi hans hjem i Hollywood i februar for at efterlade gaver … kager, en buket roser, slik og en håndskrevet seddel … selvom Jacob siger, at han aldrig har mødt fyren før.

Jacob hævder, at den første hændelse skete den 5. februar, da han gik ud for at gå tur med sin hund sammen med en ven og kom hjem for at finde en pose kager hængende over en sidelåge, der vender mod gaden.

Han hævder, at han smed maden, men et par minutter senere var Furo i hans gård og råbte Jacobs navn, bekendte sin kærlighed og sagde, at han var glad for at se Jacobs “dumme grimme ansigt.”

Jacob siger, at han konfronterede fyren og bad ham om at skride. Da fyren endelig gik, siger Jacob, at han løb udenfor for at få sin nummerplade og derefter ringede til politiet.

Et par uger senere hævder Jacob, at han kom hjem fra at løbe ærinder og fandt blomster, slik og en seddel i sin baghave … og han siger, at han har Furo på sikkerhedsoptagelser, der kommer ind på hans ejendom 3 gange på kun 30 minutter den dag.

Jacob indsendte en kopi af notatet i arkivet, og det lyder:

“Jacob, jeg ville undskylde for 3 lørdage siden. Håber at fange dig. Ville have dig til at fortælle mig, om du har sendt. Jeg fandt dig på en smuk lørdag eftermiddag helt organisk uden adresse uden at fare vild som denne gang. Ville det være muligt, hvis du kunne ringe. Mine hænder ryster.”

Det lyder skræmmende. Jacob siger, at han tror, ​​at Furo overvåger hans hjem eller sporer hans placering … fordi han siger, at fyren først dukker op, når han forlader huset. Han siger, at han nu optager en film og er bange for at komme hjem igen.

Jacob siger, at han har hørt Furo har en fortid og hævder, at han er den samme fyr, som Nicolas Cage sagde, der bragede ind i sit hus tilbage i 2007 og vækkede Nick midt om natten, mens han kun havde en af ​​Cages læderfrakker på.

Hvad mere er, siger Jacob, at Furo bliver ved med at skrive på sociale medier om, hvordan han elsker ham … og han siger, at han er bange for, at Furos adfærd kan eskalere.

Dommeren underskrev et midlertidigt tilhold … og det opfordrer Furo til at stoppe med at forsøge at kontakte Jacob og holde sig mindst 100 meter væk fra Jacob, hans hus, bil og job.