Nu er det næste navn i gæstedommerstolen kommet frem.

Seere af det populære underholdningsprogram ‘Vild med dans’ skal vænne sig til en masse nye tiltag i årets jubilæumssæson.

Ikke alene bliver det sidste gang efter 10 år at Sarah Grünewalds skønne udseende og charmerende humor vil være at opleve på TV2-dansegulvet, da hun har valgt at trække sig efter årets finale.

Men samtidig takkede den garvede dommer Jens Werner også nej tak til at vende tilbage til dommerbordet i år.

Og som et nyt koncept, i anledning af programmets 20. sæson hvis sæsonpremiere rullede over skærmen i fredags, så vil Werners tomme stol blive fyldt ud med en ny gæstedommer hver uge.

I årets første program var det den allerførste ‘Vild med dans’-vinder Mia Lyhne der fandt sig godt til rette i dommerstolen. Og nu er endnu et navn af nye dommeransigter blevet offentliggjort.

Efter to års fravær fra tv-dansekonkurrencen annoncerede Christiane Schaumburg-Müller Åxman, at hun gør sin tilbagevenden til programmet som dommer senere i den igangværende sæson.

Den tidligere vært delte sin spænding over at vende tilbage til showet i en samtale med Her og Nu:

– Det tror jeg, det forlyder det i hvert fald, at vi gør, så det glæder jeg mig til, sagde Christiane om sin nye rolle som dommer.

Mere konkrete detaljer så som hvornår i programmet hun vil være at finde yderst ved dommerbordet, vides der ikke. Men det er en tydeligt spændt Christiane der igen vil pryde ‘Vild med dans’-programmet.

– Det bliver spændende, det bliver rigtig spændende. Jeg ved i hvert fald, det er ret sent i sæsonen, sådan meget sent, så der er de jo der opad. Jeg tror ikke, 12-tallerne sidder løst, men jeg kigger meget på danseglæde og rytme, fortæller hun afsluttende.

‘Vild med dans’ vender tilbage med sæsonens andet program fredag den 29. september på TV2 klokken 20.00.