Skuespiller Olivia Newton-John, der var kendt for rollen som Sandy i ‘Grease’, døde i en alder af 73 år, efter at være blevet diagnosticeret med kræft tre gange siden 1992.

Efter hendes død, har Olivia Newton-Johns datter været relativt stille. Nu har hun dog åbnet op, og har fortalt om, hvordan hun har oplevet den sorg, der har fulgt efter moderens død, skriver Mirror.

LÆS OGSÅ: Drake taber 1,5 millioner på vildt væddemål

Det har hun valgt at gøre på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt et citat. Det er dog ikke et hvilket som helst citat. Derimod er det et meget dybfølt ét af slagsen, der handler om, hvordan hun har haft siden sin mors død.

Den 36-årige Chloe Lattanzi delte et citat, der oprindeligt stammer fra den britiske forfatter Jamie Anderson.

“Sorg, har jeg lært, er i virkeligheden bare kærlighed. Det er al den kærlighed, du gerne vil give, men ikke kan. Al den ubrugte kærlighed samler sig i dine øjenkroge, klumpen af ​​din hals og den hule del af dit bryst. Sorg er bare kærlighed uden noget sted at tage hen,” skriver hun.

LÆS OGSÅ: Derfor var Ben Afflecks bror ikke med til brylluppet

Chloe Lattanzi har ikke skrevet en uddøbende tekst, som hun har valgt at vedlægge. Derimod har hun blot valgt at vedlægge et lille rødt hjerte.