En bag-om video viser hendes majestæt fra en side, der aldrig er set før.

Hun er ikke bare vores majestætiske monark – Dronning Margrethe har også en hemmelig kostumedesigner gemt i sig!

Netflix Nordic har netop løftet sløret for en sjælden ‘bag om optagelserne’-video fra filmen ‘Ehrengard: Forførelsens kunst’, der viser dronningens utrolige arbejdsproces som kostumedesigner.

I filmen spiller Dronning Margrethe en afgørende rolle bag kulisserne som kostumedesigner, og videoen tager os med på en forbløffende rejse ind i hendes kreative verden.

Fra starten var det klart, at dronningen skulle påtage sig rollen som kostumedesigner. Hun har brugt utallige timer på at designe og perfektionere kostumerne, som skuespillerne bærer i filmen.

“Dette var planen fra starten. Jeg begyndte faktisk at tegne kostumerne for flere år siden,” afslører dronningen med hendes karakteristiske elegance.

Videoen afslører dronningens omhyggelige tilgang til detaljer og hendes ubestridelige perfektionisme. Hver søm og snit er omhyggeligt overvejet.

“I mine øjne skal ærmerne og udskæringen næsten mødes lidt mere, end de gør nu,” bemærker dronning Margrethe kærligt, mens hun overvåger en skuespillers påklædning.

I en hjertevarmende scene i videoen ser vi dronningen sidde i en luksuriøs sofa, hvor hun med smil og stolthed ser en skuespiller iføre sig et af hendes skaberværker. Hendes ansigt lyser op, og hun udtrykker sin tilfredshed, mens hun siger: “Den er god, den er god der.”

‘Ehrengard: Forførelsens kunst’ kan nu ses på Netflix, sammen med bag-om videoen som du kan se klip af her: