TV 2 har afsløret deltagerholdet til den kommende sæson af ‘Korpset’, og blandt de kendte ansigter finder man 23-årige Mathilde Beuschau, kendt fra ‘Årgang 0’. Efter en pause fra skærmen vender den personlige træner og influencer tilbage som en del af et spændende hold, der skal gennemføre et forløb som elitesoldater.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Ud over Mathilde Beuschau inkluderer holdet også den 31-årige ‘Den store bagedyst’-vinder Sæpor Kristinsson, 35-årige filminstruktør og skuespiller Aske Bang, TikTok-influencer Alexander Clausen og sportsiværksætter Patricia Thyberg. Der er også en række sportsudøvere som danser Ida Vibe Breinholt, paddle-atlet Casper Steinfath, karate-landsholdsmedlem Sofie Kanamat og parkouratlet Moumen Machlah.

Holdet fuldendes af professionelle skiskyder Ukaleq Slettemark, danser Bobby Atiedu, forhindringsbaneløber Ulrikke Evensen, foredragsholder Patrrick Simiglai og crossfitter og psykolog Frederikke Pedersen. Disse deltagere repræsenterer en bred vifte af talenter og karakterer, der vil tilføje en ny dimension til det militære underholdningsprogram.

‘Korpset’ får premiere på TV 2 Play onsdag d. 6. september, og seerne kan forvente en spændende sæson med en blanding af kendte ansigter og nye talenter, der alle har det til fælles, at de er klar til at tage udfordringen op som aspirerende elitesoldater.